• STRONG
  • STRONG

Thema's STRONG

De gezamenlijke partners van STRONG (Studie Route Net Gezondheid Den Haag) hebben tijdens een werkconferentie in mei 2011 de noodzaak tot samenwerking uitgesproken en daarbij een aantal speerpunten benoemd. Het doel is om structureel aan de slag te gaan met (onderwijs)projecten die concrete resultaten opleveren voor studenten en de sector gezondheid. Vanuit deze visie zijn thema’s benoemd die vertaald zijn naar quick wins gericht op het efficiënt en resultaatgericht opzetten van de projecten.
 
De partners van STRONG slaan de handen ineen en stimuleren daarmee de verschillende thema’s in de praktijk. Hiermee zetten zij een beweging in gang van initiatieven en activiteiten waarmee de sector gezondheid  een aantrekkelijk perspectief vormt voor de opleiding en carrière van jongeren.
 
Bij alle thema’s zijn individuele partners benoemd die de verantwoording oppakken om het betreffende project tot een waar succes te maken. Kortom, we gaan er met elkaar voor om succesvolle projecten te realiseren!