• STRONG
  • STRONG

Laatste nieuws

Opbrengsten Strong - Verbinding gezondheidssector en jongeren

Het project STRONG (Studie Route Net Gezondheid) is donderdag 22 januari feestelijk afgesloten. Reden tot feest was er. In drie jaar is de samenwerking tussen de mbo-opleidingen van Zorg en Welzijn, het vmbo, de vele samenwerkingspartners en de gemeente Den Haag sterk geïntensiveerd.

Safe the Date

SAVE THE DATE

Donderdag 22 januari  2015  van 14.30  - 18.00 uur willen we met alle partners en belangstellenden het STRONG project afsluiten.

Uiteraard ontvangt u nog een persoonlijke uitnodiging, maar voor nu…

 

Studenten Zorg in Spanje

29 augustus was het eindelijk zover!

Onze studenten; Eva Walta, Linda Duijvestijn, Saskia Fabrie en Lisanne Haerkens uit Delft, Kirsten van Laar, Kelly Dekker en Nina Buis uit Den Haag en Joyce Notmeijer en Nicole van Stein uit Leiden vertrokken in de zeer vroege ochtend van vrijdag 29 augustus bloednerveus naar Alicante.

Ondernemen(d) in de zorg

Op  9 en 10  juni jl. zijn de eerste certificaten uitgereikt aan 54 studenten van de training ‘’Ondernemen(d) in de zorg’’.

In september opent de WZH activiteitenbank

De activiteitenbank is een samenwerking tussen ROC Mondriaan, afdeling welzijn en WZH. Met dit concept kan er invulling gegeven worden aan informele, laagcomplexe en niet geïndiceerde hulp- en ondersteuningvragen van cliënten van WZH, bezoekers van het ontmoetingscentrum en hun partners en van wijkbewoners.

Kennisuitwisseling over Zorg in Europa

Van 9 tot en met 13 juni heb ik een studiereis gemaakt in het kader van het  Cedefop Lifelong Learning Programme. Het programma was specifiek gericht op de gezondheidszorg onder de titel: "Approches to medical education".

Leren in de buurt - De Burcht, vierde lerend wijkcentrum

Op 17 februari was de officiële start van buurthuis De Burcht als lerend wijkcentrum. Onderwijswethouder Ingrid van Engelshoven was aanwezig om de start en de eerste activiteiten mee te maken. In haar toespraak roemde ze de voortvarendheid waarmee partijen dit vierde lerend wijkcentrum in Den Haag gerealiseerd hebben. Van initiatief tot realisatie zaten minder dan vier maanden.

Winnaar 2013

De internationale jury heeft de 'temstem'-app van Reframing Studio en Parnassia Groep unaniem gekozen als winnaar van de Rotterdam designprijs 2013.

Nieuw Fitnessprogramma bij WZH Nieuw Berkendael

Den Haag, 28 januari 2014 - Met de opening van een nieuwe fitnessruimte is het sportprogramma van het dagactiviteitencentrum van WZH Nieuw Berkendael, een woonzorgcentrum voor mensen met NAH en neurologische aandoeningen, uitgebreid met een fitnessprogramma.

Pagina's